Dále doporučujeme, cestování, hry, zábava

Na této stránce Vám předkládáme seznam užitečných odkazů na weby které byste měli určitě navštívit. Naleznete zde zajímavé stránky nejen našich partnerů, které se zabývají stejným ale i jiným tématem (jako tyto web stránky).

Máte rádi přírodu a zvířata? Pokud je vaše odpověď ano, určitě si vyberete nějakou pěknou tapetu na plochu vašeho počítače z naší partnerské webové stránky.

Známé středočeské lázeňské město proslulé svojí minerální vodou. Víte o čem je řeč? Ano, jedná se o Poděbrady. Více zde.

Víte, že jedna z nejpopulárnějších online her se jmenuje Bloons? Střílíte v ní opičkou balónky. Hrát ji můžete zdarma na konkurenčním webu.

Informace, cestování, hry, zábava

Bonmoty, rčení, úsloví, výroky, moudra, aforismy, hlášky

Slavné citáty, Bonmoty, rčení, úsloví, výroky, moudra, aforismy, hlášky, z kategorií citáty o ženách, citáty o přátelství, citáty o smrti, citáty o svobodě, citáty o lásce, citáty o zdraví, citáty o člověku, citáty o zlu, citáty o lži, citáty o smutku, citáty o štěstí, citáty o odvaze, hlášky o alkoholu, citáty o bohatství, moudra o dětech, citáty o rozumu, přísloví o naději, citáty o manželství, citáty o nenávisti, citáty o bohu od různých známých osobností.

Jste-li staršího data narození, jistě znáte počítačovou hru Arkanoid. Nyní si tuto online hru můžete zahrát online ve vašem prohlížeči.

Přát se může nejenom k svátku nebo narozeninám, ale i k odchodům k odchodu ze zaměstnání nebo odchodu do penze

Klíčová slova: zeměpis, webovky, webové stránky, Ilustrace, obrázky, Co je to Květná neděle?, Státní prapory všech států, Dopravní značení, zdarma, Moldova, Stručný slovník pojmů a termínů, Seznam vlajek měst České republiky, URL, Pozadí na plochu počítače

Přehled souborových přípon

Vyčerpávající Přehled souborových přípon, ve kterém se dozvíte jak přehrát, v čem spustit, jak převést, čím prohlížet, jak vytvořit, čím zobrazit, jak spustit, jak exportovat, kterak editovat, jak importovat, jak konvertovat následující typy souborů: dokumenty, spustitelné soubory, konfigurační soubory, koncovky souborů, obrazy disků, komprimace dat, hudební audio soubory, písma, fonty, internet a web, grafiku, video soubory, šablony dokumentů apod.

Víte jak vypadá Příbramská vlajka nebo kde se nachází úřad práce v Příbrami? Pokud ne, dozvíte se to zde.

Státní prapory všech států

Hledáte význam nějaké vlajky? Pak zkuste Státní prapory všech států. Naleznete zde státní vlajky z mnoha kategorí, kupříkladu: země jižní Asie, státy Blízkého východu, země východní Asie, evropské země a státy, země střední Asie, státy Střední Ameriky, ostrůvky Oceánie, státy jižní Ameriky, země Afriky, země Severní Ameriky apod.

World wide web, internet, cestování, hry, zábava

Podívejte se také na nové webové stránky obsahující omalovánky pro děti online. Přímo z prohlížeče máte možnost vybarvovat omalovánky aut, omalovánky koní nebo obrázky mašinek

Víte, co znamená zkratka HPP, JOP nebo EIA? Odpověď můžete získat zde.

Dopravní značení

Jste řidič? Umíte dopravní značení využívané v Česku? Prohlédněte si přehled dopravních značek používaných v ČR a v zahraničí. Značení je rozděleno do kategorií: informativní provozní značení, dopravní zařízení, zákazové dopravní značení, výstražné značky, informativní směrové dopravní značky, dodatkové tabulky, příkazové dopravní značky, neoficiální zábavné značky, zahraniční značky, informativní jiné dopravní značení, značky upravující přednost apod.

Keywords:Online zeměpisné testy zdarma, č, Hry pro nejmenší online, tipy, Velikonoční přáníčko, R, Online testy zdarma, internet, Chelsea Football Club, Přehled zkratek a akronymů, multimédia, pro dospělé

Fórky, černý humor, frky, kameňáky, ftipy, fóry

Chcete si zlepšit náladu? Fórky, černý humor, frky, kameňáky, ftipy, fóry. vám vykouzlí úsměv na tváři. Vtipy jsou rozdělené kategorií: anekdoty o politice, murphyho zákony, fóry o homosexuálech, fóry nejen o českém hokeji, vtipné citáty, vtipy o mužích, chlapech, černý humor, židovské anekdoty, poslední věty před smrtí, kameňáky, vtipy o facebooku, frky o zvířatech, vtipné hádanky, vtipy o blondýnách, vtipy o metanolu apod.

Přehled zkratek a akronymů

Hledáte význam nějaké zkratky? Pak zkuste přehled zkratek a akronymů. Tento přehled obsahuje popisy několika tisíc zkratek. Vybrat si můžete z kategorií okresy České republiky, hudební zkratky, zkratky krajů České republiky, geocaching, internetové domény 1. řádu, fyzikální jednotky, vysokoškolské a akademické tituly, týmy NHL, obecné zkratky, mezinárodní organizace, úřady a ministerstva, země EU, zkratky používané v chatu a v internetových diskuzích, měny, státy usa, vojenské hodnosti apod.

Zajímáte se o auta? Pak pro určitě znáte zkratku SUV, TSI nebo TDI. Pokud4 je neznáte, podívejte se na spřátelený web který obsahuje tisíc nejrůznějších zkratek.

Náš tip, cestování, hry, zábava

Stručný slovník pojmů a termínů

Hledáte odborné výrazy, pojmy, termíny a výrazů slov z nejrůznějších oborů lidské činnosti? Pak zkuste Stručný slovník pojmů a termínů. Vybrat si můžete desítek kategorií jako věda, ekonomie a ekonomika, rostliny, počítače, matematika, cestování, nemoce, sport, zkratky, internet, český jazyk, stavebnictví, lékařství a medicína, hardware, bankovnictví, nápoje, náboženství a křesťanství, fyzika, nástroje, kultura, latina, různé, software, příroda atd.

PC tapety pro Windows - obrázky na plochu PC

Chcete se si vylepšit pracovní plochu PC? Zkuste PC tapety pro Windows. doporučujeme pro PC, notebook, počítač, displej, phablet, ultrabook, tablet, monitor, obrazovka počítače, mobil, smartphone a pro operační systémy Red Hat Linux, SUSE Linux, Windows NT, BlackBerry OS, Windows 2000, Chrome OS, Linux Mint, Apple iOS (iPhone), Windows XP, macOS, Lubuntu. Nejlepší obrázky na plochu zdarma jsou přehledně rozdělené do kategorií: noční města, wallpapery, příroda, krajina, adventní a vánoční tapety, budovy a stavby, květiny, kytky, Velikonoce - velikonoční tapety, motorky, motocykly, sportovní pozadí, psi a štěňátka, zvířata, jídlo a nápoje, auta, operační systémy, Windows, voda a bubliny, hudební tapety, Roztomilá zvířátka, dopravní prostředky, rostliny, moře, oceány, pláže. Zvolit si můžete rozměry 393x786, 412x846, 800x1280, 1024x600, 1280x960, 1280x800, 2560x1600, 1536x2048, 640x480, 1600x900, 2048x1536, 1600x2560, širokoúhlé 1366x768, 800x600, 1920x1280, 1152x1920 atd.

Pozadí na plochu PC - tapety na plochu PC

Chcete se si vylepšit pracovní plochu PC? Zkuste Pozadí na plochu PC. vhodné pro notebook, phablet, mobilní telefon, monitor, PC, počítač, displej, smartphone, mobil, tablet, ultrabook a pro operační systémy Java ME, SUSE Linux, Apple iOS (iPhone), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows Vista, Lubuntu, Windows 2000, Windows 95, Windows Server 2012, Linux Ubuntu, Android. Full HD wallpapery ke stažení jsou pečlivě rozdělené do kategorií jako free wallpapers, tenisté a tenistky, květiny, motorky, 3D a digitalní abstraktní tapety, fraktály, Formule 1, sportovní a závodní auta, armáda, válka, zbraně, oceán, moře, pláže, fantasy, ptáci, Rally, závody aut, vesmír, kosmos, nature - příroda, širokoúhlé Full HD widescreen, zvířata, hmyz a pavouci. Stahujte v rozlišení 1920x1200, 800x1280, 1536x2560, 2048x1080, 1366x768, 360x640, 393x786, 1280x768, 1152x864, 2560x1440, 360x720, 800x600, 1280x854, 375x667, 360x760, 320x568 atd.

Klíčová slova: doporučujeme, Vlajky států obrázků, B, Obázek Domina, Městské vlajky, prapory, zástavy, komunální symboly, Online zeměpisné testy zdarma, Wallpapery na plochu PC, Velikonoční vajíčko k vybarvení, č, Přehled vlajek USA, výukové pomůcky, Online adventní magazín

Hry pro kluky

Doporučujeme hry pro kluky Hry jsou rozdělené kategorií: Závody aut, Akční hry, Hry pro děti, Pro dívky, Strategie, Relaxační hry, Adventury, Skákačky a hopsačky, Logické hry, Hry pro dva hráče, Postřehové hry, Brutální krvavé hry, Sportovní hry, Bojové hry, Karetní hry, Stolní a deskové hry a tak dále.

Přehled zkratek a akronymů

Setkali jste se se zkratkou, jejímž významem jste si nebyli jisti? Možná její vysvětlení naleznete v přehled zkratek a akronymů. Tento přehled obsahuje popisy několika tisíc zkratek. Vybrat si můžete z kategorií okresy České republiky, vysokoškolské a akademické tituly, firmy a společnosti, hudební zkratky, politické strany a hnutí, obecné zkratky, vojenské hodnosti, země EU, geocaching, státy usa, týmy NHL, internetové domény 1. řádu, úřady a ministerstva, mezinárodní organizace, fyzikální jednotky, zkratky používané v chatu a v internetových diskuzích apod.

Stránka Kdo je to? je internetový slovník osobností z řad politiky, podnikání nebo kultury. V tomto lexikonu - slovníku, který aktuálně obsahuje přes 2000 různých záznamů naleznete i vysvětlení mnoha moderních i historických profesí a povolání.

Síť, cestování, hry, zábava

Naše země - Česká republika, se nachází uprostřed Evropy, je tedy logické, že cestovatelé a turisté vyrážejí nejčastěji právě do Evropy. A kam konkrétně? Oblíbený je samozřejmě náš soused, se kterým nás pojí historie - Slovensko, Slovenská republika. To je vyhledáváno nejčastěji pro své hory (Nízké a Vysoké Tatry), pro své kulturní památky nebo termální lázně. Lidé, kteří místo bahenních lázní preferují moře v letních měsících houfně navštěvují slunné Chorvatsko povětské svým mořem, národními parky z nichž nejznámější jsou Plitvická jezera, stejně jako historickými kulturními památkami, které naleznete např. v Dubrovníku.

Víte jak vypadá vlajka Hondurasu, vlajka Belize nebo vlajka Makedonie?

Víte, kdo je to chachar? nebo kdo je socka? Nejen tyto hanlivé pojmy naleznete na těchto webových stránkách.

Ftipy, kameňáky, anekdoty, vtipné texty, frky, vtipy

Potřebujete se uvolnit? Ftipy, kameňáky, anekdoty, vtipné texty, frky, vtipy. vás dostanou. Vtipy z kategorií O Němcích, O Somálcích, O ženách, Vtipy o policajtech, Frky ze života, Vtipné hádanky, O Windows, O mužích, O škole, O zvířátkách, Frky o tchýních, O ekonomech, O důchodcích, O manželství, Vtípky o blondýnkách, O gayích a homosexuálech, Vtipy o Bohu, Vtipy o doktorech, Frky, vtipy, vtípky, Vtipy o Pepíčkovi, O Slovácích apod.

černý humor, ftipy, fóry, vtipy, vtípky, vtipné texty

Zkuste vypnout! černý humor, ftipy, fóry, vtipy, vtípky, vtipné texty. vás zaručeně pobaví. Vtipy jsou rozdělené kategorií: Vtipy o Pepíčkovi, O Somálcích, O Němcích, Frky, vtipy, vtípky, O zvířátkách, O Chucku Norrisovi, O ekonomech, Vtipy o židech - židovské anekdoty, O mužích, Frky o tchýních, Vtipné hádanky, O Slovácích, O ženách, Vtipy o policajtech, Vtipy o Bohu, O gayích a homosexuálech, O škole, Vtipy o doktorech, O manželství, Vtípky o blondýnkách, Frky ze života apod.

Klíčová slova: počítače, linky, Přehled souborových přípon, Online velikonoční blahopřání, obrázky, texty, školství, Kliparty pro Office, Dopravní značení, Texas hold’em poker Online, rules, betting, play, internetové stránky, volný čas, Webové online hry zdarma

Hry pro kluky

Doporučujeme hry pro kluky Hry jsou rozdělené kategorií: Závody aut, Akční hry, Hry pro děti, Pro dívky, Strategie, Relaxační hry, Adventury, Skákačky a hopsačky, Logické hry, Hry pro dva hráče, Postřehové hry, Brutální krvavé hry, Sportovní hry, Bojové hry, Karetní hry, Stolní a deskové hry a tak dále.

Přehled zkratek a akronymů

Setkali jste se se zkratkou, jejímž významem jste si nebyli jisti? Možná její vysvětlení naleznete v přehled zkratek a akronymů. Tento přehled obsahuje popisy několika tisíc zkratek. Vybrat si můžete z kategorií okresy České republiky, vysokoškolské a akademické tituly, firmy a společnosti, hudební zkratky, politické strany a hnutí, obecné zkratky, vojenské hodnosti, země EU, geocaching, státy usa, týmy NHL, internetové domény 1. řádu, úřady a ministerstva, mezinárodní organizace, fyzikální jednotky, zkratky používané v chatu a v internetových diskuzích apod.

Stránka Kdo je to? je internetový slovník osobností z řad politiky, podnikání nebo kultury. V tomto lexikonu - slovníku, který aktuálně obsahuje přes 2000 různých záznamů naleznete i vysvětlení mnoha moderních i historických profesí a povolání.

Internet, síť, cestování, hry, zábava

Chcete zatraktivnit vzhled vašeho tabletu, mobilního telefonu nebo počítače? Nejrychlejším a nejlevnějším způsobem je změna pozadí pracovní plochy. Na naši partnerské stránce naleznete populární tapetu ledovec, romantickou chatrč případně tapety zvířátek.

Pojmy a termíny ze všech oborů lidské činnosti.

Online vánoční webzine - vánoční magazín

Blíží se Vánoce? A přitom netušíte, co koupit nejbližším za dárky? Nevíte, jak si ozdobíte stromeček a jaké cukroví budete péct? Potom zkuste Online vánoční webzine. Tématické články jsou z kategorií vánoční filmy, materiály ke stažení, vánoční dárky, vánoční stromeček, recepty na vánoční jídlo a cukroví, jmenovky na dárky k Vánocům, vánoční dekorace, vánoční všehochuť, vánoční zábava, vánoční koledy, adventní všehochuť atd. Představu o tématech získáte z názvů štítků kupř. Vídeňský punč, Samolepky, Rostliny, Papírové ozdoby, Hostina, Schleich, Ostrava, SMS, Vinná klobása, K Vytisknutí, Ježíš Kristus, Vánoční koledy, Perníčky, Slámový adventní věnec, Tisk, Windows, Láska nebeská, Špalda, Jedle, Advent, Štěstí, Nový rok, Německy, Vánoční ubrusy, Přání, Recepty, Cesmína, Televize, Vánoční kaktus, Písnička, PF apod.

Prapory regionů a království

Setkali jste se s krajskou vlajkou, kterou jste neznali? Potom zkuste Prapory regionů a království. V této rozsáhlé kolekci naleznete vlajky ze všech krajů ČR, např. z království Spojeného království Velké Británie, krajů České republiky, regionů Francie, Spolkových zemí Německa, polských vojvodství, rakouských zemí atd.

Federace USA

Chcete se dozvědět, jak vypadají vlajky všech států USA? Pak navštivte web stránky Federace USA. Podívejte se, jak vypadají vlajky států Indiana, Maryland, Illinois, Tennessee, Kansas, Kentucky, Washington, New York, Severní Dakota, Aljaška, Florida, Idaho, Kalifornie, New Hampshire, Iowa, New Jersey, Georgie, Vermont, Nové Mexiko, Missouri, Minnesota, Arkansas, Severní Karolína, Ohio, Pensylvánie, Connecticut atd.

Klíčová slova: pro děti, Prapory regionů a království, odkazy, zadarmo, Stručný encyklopedický slovník Kdo je to?, Obrázek modré vajíčko, PC tapety pro Windows, zajímavosti, Hry pro kluky, kuriozity, Nej hry online, Nejhranější online hry zdarma, Vesela textová přáníčka k Velikonocům, 4

Několik fórů na závěr. Vtip Křížovka: Sedí dva homosexuálové v hospodě a luští křížovku...neúspěšně. Zavolají vrchního a ptají se: "Pane vrchní, potřebujem otvor lásky na čtyři!" "Ale pánové, to je přece piča!" První homosexuál se otočí na druhého a řiká: "Já ti říkal, že to není řiťť!"

V parku stojí socha děvčete a hocha. S neskrývanou rozkoší každou noc tu sousoší.

Rozhovor Američana s Čechem: In the USA we have: Bill Clinton, Stevie Wonder, Bob Hope, Johny Cash.... In the Czech Republic we have Paroubek - no wonder, no hope, no cash.

Další odkazy:

Význam slova Letnice
Linky na partnerské weby
Obrázek čokoládový zajíc
Partnerské internetové stránky
Velikonoční obrázky zdarma ke stažení
Odkazy nejen na naše partnerské weby
Velikonoční pohled
Odkazy na užitečné webové stránky
Jenny Mc Carthy
Odkazy na zajímavé weby
Póquer online

Děkujeme vám za vaši návštěvu.

Omalovánky pro děti:

Omalovánky aut k vytisknutí
Obrázky staveb a budov
Obrázky dopravních prostředků
Hudební omalovánky k vytištění
Obrázky jídel a pokrmů
Omalovánky květin k tisku
Omalovánky osob a lidí ke stažení
Obrázky oblečení a oděvů pro děti
Obrázky ovoce pro děti k vybarvení
Obrázky z pohádek zdarma ke stažení
Omalovánky ptáků
Sportovní omalovánky zdarma
Vánoční omalovánky pro děti
Omalovánky Vesmír pro nejmenší
Omalovánky pro kluky a holky
Obrázky znaků, čísel a písmen pro předškoláky