Zajímavé odkazy, počítače a internet

Na tomto místě uvádíme odkazy na doporučené internetové stránky.

Frky, vtipné texty, vtípky, ftipy, fórky, vtipy

Chcete se uvolnit? Frky, vtipné texty, vtípky, ftipy, fórky, vtipy. vás dostanou. Vtipy jsou pečlivě rozdělené do kategorií jako O manželství, O Windows, Vtipy o policajtech, Vtípky o blondýnkách, Vtipy o židech - židovské anekdoty, O gayích a homosexuálech, O ženách, O Němcích, O ekonomech, O zvířátkách, Frky ze života, O důchodcích, O mužích, Vtipy o cikánech, O Somálcích, Vtipné hádanky, Vtipy o Bohu, Vtipy o doktorech, O Chucku Norrisovi, O Slovácích, Frky o tchýních apod.

Chcete cestovat do Ruska, Ruské federace? Pokud ano, zjistěte si základní informace o Rusku a Ruské federaci jako jsou zeměpisné údaje, informace o slavných osobnostech, o politice atd.

Znáte panenku Barbie? Víte, že existuje i podobná panenka Bratz? Líbí se vám? Zkuste naše Dívčí hry, resp. Barbie hry. Jsou online a zdarma.

Internet, síť, počítače a internet

Dopravní značení

Znáte všechny dopravní značení využívané v ČR nebo na Slovensku? Ověřit si to můžete na webové stránce s přehledem dopravního značení používaného v ČR i v zahraničí. Značky jsou zde rozdělené do kategorií zahraniční značky, neoficiální zábavné značky, příkazové dopravní značky, vodorovné značení, dopravní zařízení, značky upravující přednost, zákazové dopravní značení, dodatkové tabulky, výstražné značky, informativní provozní značení, informativní jiné dopravní značení apod.

Webové html5 hry zdarma

Zahrajte si webové html5 hry zdarma Jednotlivé položky jsou přehledně rozdělené do kategorií: Pro dívky, Stolní hry a deskovky, Karetní, Hry na vaření a smažení, Oddechové, Bojové online gamesy, Závodní, Logické, Klasické, Sportovní, Velikonoční hry, Onlinovky pro dva hráče, Střílečky, parkování - parkovačky, Strategie a podobně.

Víte, čím se vyznačuje cynik, despota nebo egoista? Toto a mnohem víc se dozvíte v online encyklopedickém slovníku.

Klíčová slova: zdarma, Prapory regionů a království, Nejlepší online hry zdarma, webové stránky, La pornographie sexuelle a caractere sexuel France, Dopravní značení, zajímavosti, Online testy a hry zdarma bez registrace nebo instalace, Online tetris hry zdarma, Obrázky, kliparty, M, zadarmo, internetové stránky

Obrázky, kliparty

Nejen pro grafiky zde máme Obrázky, kliparty. Databáze obsahující několik tisíc klipartů zdarma ke stažení ve formátu png, svg. Vybrat si můžete obrázky z kategorií jako zelenina, dopravní prostředky, náboženství, hmyz, květiny, stavby, hudba, rostliny, láska, ženy a dívky, sport, ovoce, Velikonoce, velikonoční kliparty, halloween, zvířata, věda, přístroje, smajlíci a emotikony, mapy, ptáci, osobnosti a lidé, jídlo a nápoje, nástroje a přístroje atd.

Stručný slovník pojmů a termínů

Hledáte odborné výrazy, pojmy, termíny a výrazů slov z nejrůznějších oborů lidské činnosti? Pak zkuste Stručný slovník pojmů a termínů. Najít tu můžete často žádané pojmy, výrazy a slova z následujících oborů: software, stavebnictví, filozofie, příroda, věda, školství, sport, nápoje, chemie, jídlo, ekonomie a ekonomika, technika, latina, materiály, psychologie, český jazyk, cestování, rostliny, lékařství a medicína, různé, fyzika, politika, literatura, internet atd.

Neutrácejte za papírové omalovánky pro vaše malé děti. Dnes už je nemusíte kupovat, ale můžete je vytisknout rovnou na vaší tiskárně a to úplně zdarma. Vybírejte z mnoha motivů - například ptáčci, kytičky nebo dopravní prostředky.

Náš tip, počítače a internet

Máte malého kluka a chcete jej naučit základy práce s PC? Můžete začít jednoduchými omalovánkami online, které jsou zadarmo. Nechte svého syna vybarvovat omalovánky s motivy aut nebo vlaků díky kterým si osvojí práci s myší.

Obrázky na PC zdarma ke stažení - full HD pozadí na PC

Oživte si plochu vašeho PC. Obrázky na PC zdarma ke stažení. vhodné pro mobilní telefon, displej, notebook, monitor, ultrabook, smartphone, phablet, počítač, tablet, mobil, PC a pro operační systémy Windows Server 2012, Linux Mint, Windows Me, Linux Fedora, Microsoft Windows Vista, Windows NT, Microsoft Windows 8, SUSE Linux, Windows 10, Windows 98, Java ME. Full HD tapety na PC jsou pečlivě rozdělené do kategorií jako Velikonoce - velikonoční tapety, letadla, hry a herní wallpapery, budovy a stavby, hudební tapety, vesmír, planety, galaxie, noční města, květiny, kytky, dopravní prostředky, vojenské Army tapety a zbraně, moře, oceány, pláže, adventní a vánoční tapety, wallpapery, příroda, krajina, rostliny, jídlo a nápoje, sportovní pozadí, auta, 3D a Abstraktní, motorky, motocykly. Mnoho verzí a velikostí jako 2160x3840, 2560x2048, 1200x1920, širokoúhlé 1366x768, 1280x1024, 1680x1050, 1536x2560, 1920x1440, 1600x900, 640x480, 1920x1200, 768x1024, 412x846, 1152x864, 1280x768, hi res 2560x1920 atd.

Spiderman je známá komixová postava vystupující i ve filmu a nově i v online hře. Zahrajte si akční hru Spider Man. Je online a zdarma.

Keywords:Obrázky na PC zdarma ke stažení, Státní prapory všech států, Webové html5 hry zdarma, pro děti, Texas hold’em poker Online, rules, betting, play, Nejlepší hry pro dívky, volný čas, Vlajky amerických států USA, Tipy na výlet, weby, počítače, Full HD wallpapers na PC

Vlajky měst České republiky

Chcete se dozvědět, jak vypadá vlajka vašeho rodného města? Pak navštivte Vlajky měst České republiky. Vybrat můžete městské vlajky ze všech krajů, např. Liberecký kraj, Středočeský kraj, Karlovarský kraj, Jihočeský kraj, Hlavní město Praha, Kraj Vysočina, Ústecký kraj, Olomoucký kraj, Zlínský kraj, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Moravskoslezský kraj, Královéhradecký kraj apod.

Webové online testy zdarma

Milovníkům zeměpisu a geografie doporučujeme webové online testy zdarma. Testy jsou rozdělené kategorií: testy znalostí zemí a států světa, testy na hádání vlajek, Puzzle, skládačky vlajek, online kvízy a testy, hádaní hlavních měst atd.

Online adventní magazín - vánoční magazín

Blíží se Vánoční čas? A přitom netušíte, co koupit nejbližším za dárky? Nevíte, jak si ozdobíte stromeček a jaké cukroví budete péct? Pak zkuste Online adventní magazín. Je zde mnoho zajímavých článků rozdělených do kategorií: materiály ke stažení, vánoční přání, vánoční dekorace, jmenovky na dárky k Vánocům, adventní všehochuť, vánoční dárky, recepty na vánoční jídlo a cukroví, vánoční filmy, vánoční koledy, vánoční všehochuť, vánoční stromeček atd. Představu o tématech získáte z názvů štítků kupř. Filmy, Francouzsky, Štědrý večer, Perníčky, Kapr, Vídeň, Rostliny, Korálky, PF, Umělý vánoční stromek, Jmenovky, Vánoční svícen, Patchwork, Třásně, Vinná klobása, Sněhulák, Keramika, Milka, Vánoční dekorace, K Tisku, Lego, Desktop, Mrazík, K Vytisknutí, Obrazovka, Historické ozdoby, Zdraví, Windows, Jmenovka, Vánoční koule, Jezulátko apod.

Síť, počítače a internet

černý humor, vtípky, kameňáky, vtipy, frky, ftipy

Zkuste vypnout! černý humor, vtípky, kameňáky, vtipy, frky, ftipy. vám pozvednou náladu. Vtipy jsou přehledně rozdělené do kategorií: vtipy o blondýnách, vtipné hádanky, anekdoty o politice, vtipy o mužích, chlapech, kameňáky, vtipné básničky, židovské anekdoty, fóry o homosexuálech, murphyho zákony, vtipy o metanolu, černý humor, fóry nejen o českém hokeji, vtipné citáty, vtipy o facebooku, frky o zvířatech apod.

Motta, moudrosti, přísloví, moudra, výroky, rčení, úsloví

Slavné citáty, Motta, moudrosti, přísloví, moudra, výroky, rčení, úsloví, . V této jedinečné sbírce naleznete citáty o smutku, citáty o kráse, citáty o dobru, citáty o neštěstí, citáty o rozumu, citáty o zdraví, citáty o odvaze, citáty o manželství, citáty o smrti, hlášky o alkoholu, citáty o bohu, citáty o životě, citáty o zlu, citáty o člověku, citáty o penězích, moudra o dětech, přísloví o naději, citáty o ženách, citáty o víře, citáty o svobodě od různých známých osobností.

Sbírka textových přání, přáníček, blahopřání k různým příležitostem jako jsou narozeniny, svátek, odchod do důchodu, svatba, výročí svatby, ukončení studia apod.

Klíčová slova: zábava, Seznam zkratek a akronymů, multimédia, Obázek Náživá křačka, Online životopisy, biografie, odkazy, č, Athletic de Bilbao, školství, cestování, V, M

Hry pro nejmenší online

Vyzkoušejte hry pro nejmenší online. V této jedinečné sbírce naleznete Logické, Karetní hry, Závodní moto hry, Postřehové, Stolní hry a deskovky, Sportovní, Relaxační onlinovky, Bojové gamesy, Strategie, strategické hry a tak podobně.

Online hry pro děti zdarma

Zapařte si online hry pro děti zdarma . Naleznete zde Vzdělávací a výukové hry, Deskovky, Strategické onlinovky, Letecké simulátory, Střílecí hry, Barbie hry, Arkády a plošinovky, Adventury, Oblíkačky, Auta a závodní, Karetní hry - solitaire, Logické hry, Omalovánky, online html5 hry, Sportovní gamesy, Akční gamesky, Oddechové hry, Farmářské hry, Holčičí, dívčí hry pro holky, Adventní, vánoční hry, Hry s koňmi apod.

Omalovánky a vymalovánky - černobílé obrázky k vybarvení, zadarmo ke stáhnutí a vytistknutí pro děti i dospělé.

Doporučené odkazy, počítače a internet

Naše země - Česká republika, se nachází uprostřed Evropy, je tedy logické, že cestovatelé a turisté vyrážejí nejčastěji právě do Evropy. A kam konkrétně? Oblíbený je samozřejmě náš soused, se kterým nás pojí historie - Slovensko, Slovenská republika. To je vyhledáváno nejčastěji pro své hory (Nízké a Vysoké Tatry), pro své kulturní památky nebo termální lázně. Lidé, kteří místo bahenních lázní preferují moře v letních měsících houfně navštěvují slunné Chorvatsko povětské svým mořem, národními parky z nichž nejznámější jsou Plitvická jezera, stejně jako historickými kulturními památkami, které naleznete např. v Dubrovníku.

Máte rádi sport a především hokej? Pokud je odpověď ANO, navštivte partnerskou stránku s vtipy obsahující vtipy o hokeji.

Seznam zkratek a akronymů

Hledáte význam nějaké zkratky? Pak zkuste seznam zkratek a akronymů. Vybrat můžete desítek kategorií jako úřady a ministerstva, geocaching, vysokoškolské a akademické tituly, státy usa, vojenské hodnosti, mezinárodní organizace, fyzikální jednotky, okresy České republiky, hudební zkratky, internetové domény 1. řádu, zkratky používané v chatu a v internetových diskuzích, týmy NHL, firmy a společnosti, země EU, zkratky krajů České republiky, politické strany a hnutí apod.

Flash Online hry, zábavná videa a "blbůstky" pro chvíle pohody zadarmo.

Potřebujete zabavit malá děcka? Posaďte je před online omalovánky. Mnoho omalovánek, ke kterým nepotřebujete pastelky. Omalujte koně, Dinosaury či vláčky.

Klíčová slova: Vlajky měst České republiky, Americké federální vlajky, Obrázky vlajek měst ČR, Sexy Julia Roberts, internet, V, doporučujeme, Jak spořit a vytvářet úspory?, Free game online hry, Online hry pro děti zdarma, Obrázky zdarma

Hry pro nejmenší online

Vyzkoušejte hry pro nejmenší online. V této jedinečné sbírce naleznete Logické, Karetní hry, Závodní moto hry, Postřehové, Stolní hry a deskovky, Sportovní, Relaxační onlinovky, Bojové gamesy, Strategie, strategické hry a tak podobně.

Online hry pro děti zdarma

Zapařte si online hry pro děti zdarma . Naleznete zde Vzdělávací a výukové hry, Deskovky, Strategické onlinovky, Letecké simulátory, Střílecí hry, Barbie hry, Arkády a plošinovky, Adventury, Oblíkačky, Auta a závodní, Karetní hry - solitaire, Logické hry, Omalovánky, online html5 hry, Sportovní gamesy, Akční gamesky, Oddechové hry, Farmářské hry, Holčičí, dívčí hry pro holky, Adventní, vánoční hry, Hry s koňmi apod.

Omalovánky a vymalovánky - černobílé obrázky k vybarvení, zadarmo ke stáhnutí a vytistknutí pro děti i dospělé.

Informace, počítače a internet

Obrázky zdarma

Nejen pro grafiky zde máme Obrázky zdarma. Databáze obsahující několik tisíc klipartů zdarma ke stažení ve formátu png, svg. Vybrat si můžete obrázky z kategorií jako dopravní prostředky, sport, hudba, rostliny, smajlíci a emotikony, ovoce, stavby, náboženství, zvířata, auta, Velikonoce, velikonoční kliparty, jídlo a nápoje, věda, muži, halloween, přístroje, hmyz, zelenina, ženy a dívky, Vánoce a Advent, nápoje, mapy, nástroje a přístroje atd.

Máte rádi krásné ženy? Pak zkuste tapety celebrit na plochu počítače. Krásné modelky, herečky nebo zpěvačky rozjasní plochu vašeho monitoru.

Máte rádi židovské anekdoty nebo Černý humor? Pak běžte na novou stránku s vtipy. Budete určitě spokojeni.

Vtipné texty, frky, vtípky, černý humor, anekdoty, fórky

Potřebujete se naladit? Vtipné texty, frky, vtípky, černý humor, anekdoty, fórky. vás zaručeně pobaví. Vtipy z kategorií Vtipy o policajtech, Frky ze života, O škole, O Slovácích, Vtipy o cikánech, Vtipy o židech - židovské anekdoty, Frky o tchýních, O ekonomech, O důchodcích, O Němcích, Vtipy o doktorech, O zvířátkách, O Chucku Norrisovi, O ženách, Vtípky o blondýnkách, Vtipy o Bohu, O Somálcích, O mužích, O Windows, Vtipy o Pepíčkovi, O gayích a homosexuálech apod.

Navštivte přání, přáníčka a blahopřání. V tomto webu naleznete v tomto webu. Stovky vtipných veršovaných textových i obrázkových přáníček k svátku, narozeninám, svatbě, k MDŽ, odchodu do důchodu apod.

Klíčová slova: Státní prapory zemí světa, tipy, linky, webovky, Nejlepší školní testy a kvízy, Omalovánky k vybarvení, pro dospělé, Online geografické testy zdarma bez registrace, zeměpis, Tapety na PC zdarma ke stažení, Hry pro nejmenší online, Webové online testy zdarma, Rachel Stevens, 6

Několik fórů na závěr. Vtip Superpočítač: Chlapa bolí loket a chce jít za doktorem. Kamarád mu řekne: "Neblbni, Američani už na to mají počítač, zrovna ho testují u nás v lékárně. Je to levnější než doktor a jenom je zapotřebí donést vzorek moči." Chlap si řekne, že nemá co ztratit, donese do lékárny vzorek moči, hodí ho do počítače, hodí tam desetikačku. Ozve se bzukot, hrkot a cinknutí, vyjede kousek papíru, na kterém stojí: Mate tenisový loket - Namáčejte si ho v horké vodě - Kloub nenamáhejte - Zlepší se to do dvou týdnů. Chlápek je spokojen, ale hned si říká, jestli by se ten počítač nedal ošálit. Rozhodne se, že to zkusí. Doma nalije do zavarovačky vodu z vodovodu, přidá kus slin od psa, moč od dcery a od manželky a po chvíli onanování i vzorek ejakulátu. Všechno smíchá, donese do lékárny, vzorek hodí do počítače, odkud se ozve bzukot, hrkot a cinknutí, vyjede kousek papíru a na něm je napsáno: Voda ve vaší domácnosti je příliš tvrdá, přidávejte do ní sodu. Váš pes má blechy, umyjte ho v protibleším šamponu. Vaše dcera užívá kokain, dejte ji na terapii. Vaše manželka je těhotná. Jsou to dvojčata, obě holky. Nejsou Vaše. Pořiďte si právníka. - A jestli nepřestanete onanovat, tak se Vám ten tenisový loket nikdy nezahojí!

Upozornění: na letácích ČSSD došlo k tiskové chybě: uvádí se, že v případě jejich vítězství "každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je "každý 13. důchodce dostane důchod". Za prohození slov se tiskárna omlouvá.

Včera jsem na tréninku napálil našeho brankáře,” vypráví kamarádům hokejista. „A co, byl z toho gól?” „Ne, zlomené žebro!”

Další odkazy:

Přáníčka, textové gratulace ke stažení
Doporučené odkazy na zajímavé weby
Casino en línea
Zajímavé linky na nejrůznější weby
Luis Suárez
Tipy na Partnerské weby
Test, examination, exam, evaluation, assessment
Odkazy na užitečné webové stránky
Biografie Sandra Bullock
Tipy na zajímavé weby
Kasína

Děkujeme vám za vaši návštěvu.

Blahopřání k jmeninám:

Gratulace k svátku podle jmen
Přání k svátku dětem
Přáníčko k jmeninám sms
Texty k jmeninám pro děti
Přáníčka k svátku podle jmen
Blahopřání k svátku pro ženu